C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
New Semester in Universiti Malaya
Wednesday, 24 February 2016 • 06:20 • 0 BURUNG MERPATI


Huwaaaa..., lama nya tak on blog. dah berhabuk dah.. Wow, dah tiga tahun dah sis tak bukak blog. Kesian dekat blog ni. hahaha. Okay, banyak yang sis nak share dengan korang semua. Banyak dah berubah , antaranya, sekarang sis dah sambung belajar degree dah. Dekat mana? haa, sis dah bagi hint dah tu.. jeng jeng jeng.. ^^ 


Yes. Sis adalah student Tahun 1 Semester 2 dah. Secara rasmi sis dah jadi pelajar Universiti Malaya semasa bulan 8 tahun lepas. There's so much feeling in me bila sis dapat tawaran belajar disini. Who thought someone like me will succeed to enter UM. Memang sis dah lama nak masuk sini sejak sis diploma lagi. Sis tanam kan azam nak sambung belajar dekat sini. Alhamdulillah. 

But the challenge begin when sis dah masuk minggu kelas. Wow, memang hectic sangat. By the way, sis dapat tawaran sambung degree dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Sains Bioinformatik. Later in the next post, sis akan ceritakan what is bioinformatic okay? Buat masa ni, you guys think and try to google first what actually this course is. ^^ 

Now dah masuk semester kedua. Kira macam minggu ni baru minggu pertama la.. So wish me the best for my second semester. 

Assalamualaikum. 

Labels: , , , , , , , ,



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Drama Review : Birth of Beauty
  • Diet Tips Kpop
  • SUPER DUPER TERIMA KASIH!!!
  • Majlis Ijab Kabul Fizo Omar & Owner Fareeda, Mawar...
  • EXO & NU'EST
  • Keputusan Mini Giveaway Nasya Farhana and Friends
  • Mini Giveaway by Nasya Farhana and Friends
  • Review Dyranin Spray Rose
  • List Peserta Mini Giveaway Nasya Farhana and Frien...
  • Review Significant Skin Care (SSC) dan Collagen Cr...

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome