C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Drama Review : Birth of Beauty
Thursday, 27 November 2014 • 12:43 • 0 BURUNG MERPATI

apa khabar semua.. okay.. harin ni, sya na review satu cerita korea yang memang best dan disyorkan kepada peminat drama korea diluar sana. BIRTH OF BEAUTY.  totally daebak la. cerita ni tak habis lagi waktu sya tengok. baru episod 8. Believe it or not, sya suggest kan pada korang untuk tengok cerita ni dari pagi okay. pagi..! sebab korang akan jadi tak sabar sabar dan tak dapat expect apa sebenarnya heroin and hero ni akan buat taw.. seriou talk okay. hahhaha.. 




Cerita ni berkisahkan tentang 
Han Tae-Hee (Joo Sang-Wook) , seorang waris sebuah syarikat besar yang menghidap sindrom hati yang patah disebabkan oleh kejutan psikologi. Untuk mendapatkan wanita yang disayanginya kembali, beliau telah menukarkan seorang Sa Geum-Ran yang tidak menarik dan mempunyai berat badan berlebihan kepada si cantik Sara (Han Ye Seul-). Dalam proses untu mendapat wanita yang disyanginya, Han Tae-Hee telah jatuh cinta dengan Sara. Pada masa yang sama, Sara cuba untuk mendapat kembali suaminya dari dirampas oleh wanita lain.

Memang best sangat sangat..! Sekarang baru episod 8, sya tak tahu apa akan jadi pada episod akan datang. tak sabar nyeeee....

oh ye.. kalau nak tengok drama ni, boleh tengok online atau download di DRAMALOAD.COM. Kemudian pergi ke Drama List dan cari BIRTH OF BEAUTY .. okay



sya bagi 5 BINTANGG..!!

Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Diet Tips Kpop
  • SUPER DUPER TERIMA KASIH!!!
  • Majlis Ijab Kabul Fizo Omar & Owner Fareeda, Mawar...
  • EXO & NU'EST
  • Keputusan Mini Giveaway Nasya Farhana and Friends
  • Mini Giveaway by Nasya Farhana and Friends
  • Review Dyranin Spray Rose
  • List Peserta Mini Giveaway Nasya Farhana and Frien...
  • Review Significant Skin Care (SSC) dan Collagen Cr...
  • Dulu buruk, sekarang manis

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome