C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
SUPER DUPER TERIMA KASIH!!!
Saturday, 8 February 2014 • 07:29 • 0 BURUNG MERPATI


Sya tak tahu nak kata apa pada mereka yang follow blog sya sepanjang ketiadaan sya di sini.. terima kasih sangat.. terutama pada mereka yang drop comment di chat box sya.. really nice to ahve a lot of comment yang positive about my blog yang kawaii, cute, comel.. ^^ suka sangat.. sya tahu sya masih baru lagi dalam dunia blogger ( baru la sangat.. dari 2011) hehehe.. tapi sya aktif since 2013 .. haa.., follower pun tak cecah 1K lagi taw, tapi sya tak kesah, sebab adanya komen positive dari you guys. sya minta maaf sangat sebab dah lama tak update. sebabnya, sekarang sya dah masuk sem 5 dah untuk course sya. Biomedical engineering.. so, sekarang ni adalah tempoh yang agak kritikal bagi sya. kena buat proposal projek yang dah banyak kali kena reject, macam macam nak cerita tapi tak tahu nak start dari mana. hahahhaha..

so, kat sini, sya nak inform kepada 2 PIHAK..
PIHAK 1...

Kepada pemenang pemenang yang dah menang contest/giveaway yang ada link dengan blog sya, fanpage LOve Sakura atau Lynn Beauty House , korang boleh pm sya di facebook sya,Nasya Farhana ...  dengan syarat, kena ada link contest/giveaway.. dan kemungkinan besar mereka yang memenangi hadiah edit blogskin, sya terpaksa minta sorry sebab sya tiada masa nak edit blog buat masa sekarang. so, kalau boleh, sya nak offer hadiah misteri.. tapi kalau korang nak jugak edit blog, harap sabar menanti sehingga sya free.. tapi kena la ingatkan sya. hehehhe.. 

PIHAK 2

Kepada blogger blogger yang follow sya, atau yang nak sya follow, you all boleh drop link blog di chatbox sebelah kanan ni.. ==> 
nanti kalau sya free, sya akan terjah blog satu satu.. jangan risau k.. kalau sya rajin, sya akan comment/terjah chat box korang. ^^
tapi andai kata ada follower sya yang ikhlas nak follow update sya, sya nak beritahu yang sya selalu update di instagram. so, you guys boleh la follow sya, 'nasyaxxgd'  ataupun instagram business sya, '@covercasingshop' dan '@lavivashoppe'

Mesti korang pelik kenpa ada 3 instagram, okay.. yang '@nasyaxxgd' tu adalah instagram personal sya..
bagi '@covercasingshop' itu adalah instagram sya jual cover phone.. kalau ada yang minat nak pakaikan phone korang dengandesign korang sendiri, sya alu alukan.. murah jer.. 1 case RM38 include postage. 2 Rm55 pun includes postage.. Beli banyak, lagi murah.. okay untuk '@lavivashoppe' , tu adalah instagram untuk beauty beauty..kalau nak beli produk terkini, yang murah, boleh la follow ye.. ^^

okay la, sya dah penat bagitahu apa yang penting.. SEE YOU GUYS NEXT TIME.. ASSALAMUALAIKUM..

Labels:



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Majlis Ijab Kabul Fizo Omar & Owner Fareeda, Mawar...
  • EXO & NU'EST
  • Keputusan Mini Giveaway Nasya Farhana and Friends
  • Mini Giveaway by Nasya Farhana and Friends
  • Review Dyranin Spray Rose
  • List Peserta Mini Giveaway Nasya Farhana and Frien...
  • Review Significant Skin Care (SSC) dan Collagen Cr...
  • Dulu buruk, sekarang manis
  • 1st GiveAway by Sheila Eiman
  • September 19

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome