C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Review Significant Skin Care (SSC) dan Collagen Crystal Eyemask
Thursday, 17 October 2013 • 02:36 • 1 BURUNG MERPATI

Haaa.., hari ni sya nak promtekan kepada uols.. ada yang rasa terkejut bila tengok muka NF berubah menjadi cerah dan tiada lagi jerawat taw.. nak tahu tak apa yang NF pakai?? hehehe..


ni la dy produk nye.. haa.., NF pakai ni dalam masa seminggu, ya allah.. tak tipu, ada yang tegur muka NF jadi cerah.. ini diakui oleh kawan NF sendiri, padahal tiap-tiap minggu jumpe dia.. NF pun perasan bila bangun pagi cuci muka, kulit muka memang nampak putih. Disebakan NF rasa kalau muka je putih, tapi bahagian lain tak, macam kelakar kan. so, NF try ambil produk satu lagi ni.. untuk cerakan kulit NF. Ramai yang syor kan .. so NF pun cuba.. memang seriously , NF rasa best sangat pakai. Sebab bila datang bulan, kebanyakan wanita akan naik jerawat dan ambil masa berminggu untuk hilang, tapi NF hanya ambil masa beberapa hari je untuk hilang. sebab dia keluarkan kotoran tu dan keringkan kemudian hilang.. bestt.. 
so , NF nak promote ni. sekarang tengah buat promosi ada dua set.. 

SET 1


SET 2


SET 3

Krim SIGNIFICANT SKIN CARE "NEW FORMULA" yg digunakan dalam ssc ni mengandungi beberapa bahan yg membantu kulit tampak asli spti miraclelight yg bfungsi unk mengurangkan pigmentasi, wheat germ oil yg kaya dgn vit e unk mlembapkan kulit dan merawat kulit secara semula jadi, grapeseed oil unk melindungi kulit drpd radikal bebas dan penuaan pra matang,meningkatkan tahap pengeluaran vit c secara semulajadi dr dlm badan dan menghalang kemusnahan kolagen.. ia mengandungi hydrolyzed collagen unk meremajakan kulit serta merangsang pembentukan kolagen sendiri spti hyaluronic unk memperbaiki tisu kulit dan mengekalkan kelembapan kulit spaya ia kekal tampak muda.. ia juga merangsang kpd pembentukan glutathione yg berfungsi sbgai agen pemutihan kulit, mengecilkan pori2 kulit, menhilangkan parut, dan menjadikan kulit lembut, halus dan cerah berseri..
KEBAIKAN AURA WHITE:
 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
 Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
 Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
 Merawat serta mencegat jerawat
 Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
 Mengecilkan liang roma
 Merawat Enzema dan Prorisis
 Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
 ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
 Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
 Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
 Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
 Mencegah kerosakan KOLAGEN
 Meningkatkan daya ketahanan badan
 Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
 Melindungi daripada sinaran UA-B
 Menyembuhkan luka dan mencegah parut
 Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
 Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

    Bunga Pretty Spray100% Tanpa Kimia istimewa buat kulit cantik tanpa kimia. Kulit lebih cantik, sihat, berseri2, licin, sekata, jerawat kurang, jeragat kurang dan berseri2 sangat2 cantik melihat !!!
    ♥ Rose Spray 100% chemicals free yang sangat2 hebat & superb menyegarkan kulit, melicinkan kulit, merawat jerawat, melancarkan aliran darah dan pelbagai keistimewaan buat kulit yang bebas kimia, sihat, licin, gebu & halus.
    ♥ Siapa patut guna??
    -student yg rasa mgantuk nk tajamkan ingatan
    -pekerja pejabat hilangkan mgantuk dn hilangkan moody
    -surirumahtangga nak cntik budget rendah
    -isteri yg nak wangi ketika "bersama" suami ( blh spray tmpt fav beliau)
    -siapa yg travel nk elak sunburn dn ruam panas
    -lelaki yg ingin kulit licin budget rendah
    -prmpuan mgandung dpt tingkatkan mood myerikan wajah
    -kanak2 susah bangun pagi
    -remaja gadis2 yg simple blh spray bila2 perlu dpt kekalkan make up & seri kan kulit
    ♥ Diperkaya dengan Zaffron, Neroli,Bunga pokok orange, Kayu Manis, Cengkih, Air Tapisan Batu Mineral, Fresh Rose, Air Zam-zam & 30 Juzu Alquran.

    BERMINAT?? boleh segera hubungi atau what's app di 012-3273749. Anda boleh memilih untuk SET 1, SET 2 atau SET 3

    Labels:



    1 Comments:

    Blogger Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

    Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

    25 October 2013 at 00:24  

    Post a Comment

    Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



    PASTFUTURE
    Crazy Fan;



    HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

    Be My Crazy Partner



    OFFICIAL STICKER


    BLOG ARCHIVE;


  • Dulu buruk, sekarang manis
  • 1st GiveAway by Sheila Eiman
  • September 19
  • Review movie : Time Slip Dr Jin
  • Special Giveaway untuk Hari Malaysia
  • Buat masalah lagi !
  • Pulut + Ikan pekasam + air asam
  • Surprise ME!!
  • Mencari partner giveaway besar besaran.
  • Lisa Surihani datang ........

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome