C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Review Dyranin Spray Rose
Sunday, 27 October 2013 • 07:40 • 0 BURUNG MERPATI

Haa, lamanya NF tak update. hahaha.. okay2.. hari ni NF nak buat review tentang produk Dyranin Spray Rose ni. NF ada masalah eye bag yang agak teruk since NF ada masalah silau, dan lappy pulak tak boleh adjust brightness anymore lepas excident Hard disk rosak. so eye bag lagi bertambah teruk. So sebelum ni NF pakai produk SSC (Significant Skin Care), so, NF try pulak pakai Dyranin ni.



okay. tak tahu la if you all boleh nampak atau tidak, gambar di bawah, NF punya eye bag agak tebal taw. Time ni, NF baru lepas spray pada muka. malam tu, lepas NF pakai Night Cream SSC, NF letak kan eye mask yang dah dicampur Dyranin Spray Rose and letak di mata. Kira sepanjang malam la NF pakai. Picture di atas tu, pagi tadi sebelum NF pergi keluar rumah. NF ak pakai apa apa ye.. cuma Day Cream SSC sahaja. nampak kan, eye bag ada kurang sikit. ekspresi muka yang sama, tapi eye bag dah surut sikit. so, ini adalah hari pertama tekapkan Dyranin Spray Rose pada mata, kalau seminggu buat macam tu? sure hilangkan? Selain dari dapat hilangkan eyebag pada mata, Dyranin ini juga boleh dipakai pada :

student yg rasa mgantuk.
nak tajamkan ingatan.
pekerja pejabat hilangkan mengantuk dan hilangkan moody.
surirumah tangga nak cantik budget rendah.
isteri yang nak wangi ketika "bersama" suami ( blh spray tmpt fav beliau).
siapa yang travel nak elak sunburn dan ruam panas.
lelaki yang ingin kulit licin budget rendah.
peermpuan mengandung daapt tingkatkan mood menyerikan wajah.
kanak2 susah bangun pagi.
remaja gadis2 yg simple boleh spray bila2 perlu dapat kekalkan make up & seri kan kulit.

Bagi orang macam NF ni, NF tak suka pakai make up tebal2.. even sebelum ni nak pakai Day Cream and Night Cream pun susah. Di sebabkan ada Pak J kat muka, NF paksakan juga pakai taw. haa., so, kalau ada dianatara you guys yang nak try, boleh la pm NF di sini okay..



Labels:



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • List Peserta Mini Giveaway Nasya Farhana and Frien...
  • Review Significant Skin Care (SSC) dan Collagen Cr...
  • Dulu buruk, sekarang manis
  • 1st GiveAway by Sheila Eiman
  • September 19
  • Review movie : Time Slip Dr Jin
  • Special Giveaway untuk Hari Malaysia
  • Buat masalah lagi !
  • Pulut + Ikan pekasam + air asam
  • Surprise ME!!

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome