C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Dulu buruk, sekarang manis
Sunday, 13 October 2013 • 18:45 • 1 BURUNG MERPATI

hye guys.. esok kita akan menyambut Hari Raya Aidil adha, jadi sya nak kongsi sikit tips kecantikan ni.. Ramai orang tegur perubahan pada muka sya. Semakin cerah, jerawat berkurangan, dan tiada lagi kulit kusam. BUkan apa, sya semakin meningkat dewasa, jadi penampilan dan kecantikan muka bagi sya harus seiring dengan usia sya Yelah, mungkin zaman budak sekolah dulu, cukup la setakat pencuci safi balqis atau produk syurah.. tapi semakin sya menghampiri alam pekerjaan ni, produk2 macam tu tak lagi sesuai dengan kulit sya. Muka mula naik jerawat dan kulit menjadi gelap. Bila di 'compare' kan dengan mama sya, huh.. bagai langit dengan bumi. sebab warna kulit berlainan.. sedih taw.. And then , one day, mama sya bagi sya try produk ni..

Mula-mula tak percaya sangat, sebab jarang nampak kat tv.. Tapi mama sya ni, jenis cuba kat muka sendiri sebelum  perkenal kat orang tentang produk ni.. So, sya pun cuba je la.. Tak salah sya, baru 2 bulan pakai. And time raya, sya jumpa member sekolah , ramai yang tegur kata muka sya nampak putih.. even kawan2 mama sya pun kata muka sya nampak cerah, lawa macam mama sya.. 


and bila sya tengok balik gambar2 sya yang dulu, memang tak dinafikan betapa teruknye muka sya.. 


okay. time ni korang boleh tengok, sya chubby sikit kat pipi. hahaha.. tapi serius.. macam tak percaya, kulit gelap dan nampak kusam, lepas tu nampak macam ada misai.. malu jugak nk tunjuk, tapi inilah sya dulu.. 

nak tahu apa yang sya pakai??



ini lah yang sya pakai.. alhamdulillah.. dengan kos yang tidak terlalu tinggi, produk ini mampu menjadi milik semua orang.. 

Berminat?? jangan lupa hubungi sya di 012-3273749 . Boleh juga what's app. akan direply dengan kadar yang segera. 

Labels:



1 Comments:

Blogger saya_arief said...

mai beli semua.
:)
selamat hari raya.

13 October 2013 at 19:14  

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • 1st GiveAway by Sheila Eiman
  • September 19
  • Review movie : Time Slip Dr Jin
  • Special Giveaway untuk Hari Malaysia
  • Buat masalah lagi !
  • Pulut + Ikan pekasam + air asam
  • Surprise ME!!
  • Mencari partner giveaway besar besaran.
  • Lisa Surihani datang ........
  • Cara Kami sambut Merdeka

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome