C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Buat masalah lagi !
Sunday, 15 September 2013 • 07:32 • 0 BURUNG MERPATI

..

wahh.. dah lama tak terjah kan blog . hahahahaa.. 


dengan siapa NF bersama ni? hahhaah.. dengan MR.... tak perlu tahu. so, harini, NF jelajah satu tempat baru. which is Wangsa Walk. hehhe. mungkin ada diantara you guys yang dah pernah pergi ke sana. but bagi Sya, sya tak pernah pergi ke sana . And today, MR ajak sya pergi ke sana. walaupun tak dapat bershopping atau berjalan semua tempat, ( sebab kami running out of times due to MR punya kerja kat damansara tu.., ) so, kitaorang hanya sempat makan di Georgetown White Coffee.. Am i right?? Georgetown White Coffee... ?? hahahhaa.. okay. ignorekan tu. makanan dia memang sedap. rugi tak tangkap gambar sebab sya dah lapar time tu.., nak tunggu si MR pergi toilet bagai, memang tak terfikir nak captured makanan tu. hehehhe.. and kitaorang tak plan pun nak pakai baju colour purple taw. hahaha.. just accidentally pakai je.. 





okay.. can you see the picture ni? faham tak maksud dia apa? hehehehe.. maksud dia, lagi 5 hari, 4 hari, 3 hari and 2 days more before ............ jeng jeng jeng.., 19 September..! heheh.. what is the special on that day?? hahahhha... my birthday la!! hahhhahaha.. ^^


finally.., this is the picture ! hahahha.. MR and me ^^.. hehehee...famous la budak poyo ni. hahhhaa


and this is my outfit for today.. just a simple kemeja with jeans and beg converse. A gift that should be give on my birthday, tapi diberi 6 hari lebih awal. hahahha..


okay.. as you guys can see above, sya akan buat satu Giveaway. well, just a simple one. tak tahu la apa sambutan dia kan. huuu.. really hope GA ni dapat sambutan. okay. ignorekan tarikh yang tersilap tu, huhu.. terbalik actually. starts from 19/9 - 10/10 .. cantikkan number dia. ^^

sesiapa yang ingin sponsor lagi, anda boleh pm sya di SINI

Assalamualaikum.. ^^



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Pulut + Ikan pekasam + air asam
  • Surprise ME!!
  • Mencari partner giveaway besar besaran.
  • Lisa Surihani datang ........
  • Cara Kami sambut Merdeka
  • R4BIA buat saudara islam di Mesir
  • Konfik di Mesir dan Presiden Mursi
  • Aku dan KPOP ( I )
  • Permata comel yang hilang
  • BYE JULY

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome