C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Lisa Surihani datang ........
Thursday, 29 August 2013 • 05:09 • 1 BURUNG MERPATI
canti nye Lisa Surihani ni kan?? hehehe.. okay semua.. apa yang NF nak bagitahu ini, Jangan terkejut okay.. Hari ni office NF sedang praktikal iaitu Radicare buat Open House. Jadi ada la serba sedikit gambar kami di sini.. hehehe..best sangat sangat. Ada macam macam makanan taw.. salah satu nya kambing bakar.. haaa.. sedapppp.. NF makan banyak la jugak, tapi dalam kuantiti yang sedikit. hehehe.. Sepanjang minggu ni, NF hanya makan tengah hari di hospital je. Sebab apa? sebab.... banyak jabatan di hospital ni mengadakan open house. Jadi NF dapat la jimat duit dekat situ. hehehehe.. ok. NF tak nak cerita banyak banyak, korang tengok aje gambar ni okay??

NF saje combine picture. tak nak korang scroll panjang panjang baik kan NF .. hahha.. persan.. ^^ Enjoy!





So, pasal Lisa Surihani datang tu, saje je.. orang kata NF macam dia kalau NF kurus sikit. Sekali imbas ada la .., kott.. tapi siapa la NF ni kann. hahaha.. macam Yuyu Zulaika ada tak?? *perasan lagi. hehehee... 
Okay.., sambil sambil tu, NF nak promote sikit ni.. pernah dengar pasal lipstik mekah??


NF pakai lipstik ni, dia macam lip balm. okay taw.. lembapkan bibir at the same time merahkan bibir kita ikut warna darah. NF dah lama pakai benda ni. One day, NF terlupa bawa keluar lip balm ni dari poket seluar, last last, rosak dah lipstik ni. huhu.. memang tahan lama. serius.. ^^ so, kalau ada sesiapa yang nak, boleh order dengan NF  okay?? 


okay. daa assalamualaikum.. 

P/S : BOLEH PM NF DI FB NF.. ^^


Labels: ,



1 Comments:

Blogger khaleelah razali said...

NF bape harga lipstik , cantik :)

5 January 2015 at 07:23  

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Cara Kami sambut Merdeka
  • R4BIA buat saudara islam di Mesir
  • Konfik di Mesir dan Presiden Mursi
  • Aku dan KPOP ( I )
  • Permata comel yang hilang
  • BYE JULY
  • Cara kira berat blog
  • New look .
  • Design and menjadi. !
  • Bayi sebesar 2cm hidup. Masyaallah

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome