C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Aku dan KPOP ( I )
Saturday, 3 August 2013 • 19:22 • 4 BURUNG MERPATI

2NE1 | via Tumblr

Okay.., firstly NF nak cakap, post hari ni adalah mengenai kpop. dah tertulis di post title yang NF nak cakap pasal kpop. dan NF dah letak di bahagian profile NF tentang minat NF dekat kpop. So, bagi korang yang nak kondem NF, minta beredar la ye. ^^

NF tak pasti sama ada ramai atau tak mereka yang mempunyai minat yang sama seperti NF. NF sebenar nya mula minat kpop sejak NF tengok cerita FULL HOUSE yang dilakonkan oleh Bi( Rain) .. at that time NF rasa best sangat jalan cerita dia. sejak tu kot rasanya, drama mengenai kahwin kontrak mula menjadi rebutan pengarah di malaysia dan korea selatan. After cerita tu habis, NF mula ikut perkembangan Rain. rupanya dia adalah seorang penyanyi.. macam2 kejayaan yang Rain dah kecapi selepas FULL HOUSE ditayangkan. kiranya, Full House dah naikkan nama dia laa.. Time tu, NF just suka tengok drama korea je..

 Macam mana NF boleh masuk ke bahagian hiburan dorang adalah time NF masuk matrik. At that time dalam fon NF just adalah lagu Rain jer. Time tu NF tengah dengar ucapan dari pengarah untuk budak freshie macam kitaorang, suddenly NF terdengar budak sebelah NF pasang lagu korea. Sedap jugak la lagu tu.. heheheh.. ( jangan ikut cara dia yang dengar lagu time pengarah bagi ucapan) hehehehe.. At that time la NF copy semua lagu yang dia ada. Time tu la NF tahu certain2 punya artis and lagu dorang. NF follow up lagu terbaru dorang.. cerita dorang semua. 

Untuk entertainment show pulak, NF mula kenal sejak NF berada di politeknik . At that time member NF bagi NF tengok drama korea. Then NF terbukak cerita Runningman. Serius, tengok episod 1 pun NF dah tergelak2.. NF jenis susah nak gelak kalau tengok cerita lawak. Tapi bila tengok Runningman, NF rasa lucu sangat. tambahan pula, dorang tak pakai skrip. so, nampak spontan sangat.

muahahahakpop.tumblr.com

Patut la time NF dekat matrik, dorang kata Runningman tu best. time tu tak terbukak lagi hati NF. hehehehe.. okay.. untuk post pagi ni, setakat itu je yang NF nak cerita. nanti NF akan ceritakan pula, siapa artis dan bagaimana NF boleh suka kat artis ni. hehehe.. 

sekali lagi NF katakan, NF hanya sekadar berkongsi minat NF pada kpop di blog NF . Telah NF katakan bahawa NF adalah peminat kpop. Jadi bagi anda yang tidak suka dengan kpop, atau anti kpop, boleh terus tekan 'X' ^^.

ASSALAMUALAIKUM..

p/s :
KPOP :) | via Facebook

Labels:



4 Comments:

Blogger adk dayah said...

dyh minat kpop jgak tp x la smapi terikot2 gaya dan masih still ikot ajaran agama kita?? I LOVE KPOP.. dan addict dgn running man jugak..x penah tertinggal 1 episod pon..hoho http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2013/07/rezeki-bulan-puasa.html ^_^

3 August 2013 at 22:10  
Blogger Choi•Minhoヅ™ said...

waa, kpopers jugak eah. hihi.

*singgah sini. kalau sudi singgah la dan komen. =)*

4 August 2013 at 09:04  
Blogger Choi•Minhoヅ™ said...

waa, kpopers jugak eah? hihi

*singgah sini. kalau sudi singgah la dan komen. =)*

4 August 2013 at 09:05  
Blogger ♬ bunga sakura ♬ said...

Dayah : yang baik diteladani, yang tak baik dijauhi. kann ? hehehe.. akak suka kpop tapi akak selective sikit. tak semua cerita akak tengok. hahahaa.. tapi runningman bestt.. hahaha..
Choi Min Ho : wahh, rasa macam min ho yang sedang comment dengan akak. hahaha.., akak akan singgah ke blog awak ea dik. hehe ^^

29 August 2013 at 05:17  

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Permata comel yang hilang
  • BYE JULY
  • Cara kira berat blog
  • New look .
  • Design and menjadi. !
  • Bayi sebesar 2cm hidup. Masyaallah
  • Esok nak Latihan Industri
  • Set katil baru
  • Misteri kerajaan iblis di BERMUDA
  • kisah jin yang memeluk islam.

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome