C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
New look .
Saturday, 13 July 2013 • 04:28 • 0 BURUNG MERPATI
dah masuk hari ke 4 dah kita berpuasa.. amacam, semua okay tak? hehehehe.. macam yang korang perasan, NF dah tukar design blog NF lagi. hehhehe.. NF tak sepat print screen blog laa.. so, tak dapat la NF nak compare kan antara blog asal dengan blog sekarang ni. hehehehe.. sebelum ni kan, NF ambil tema runningman, so sekarang NF dah tukar ke tema salmon pink... hehehehe... okay ke? NF ingat NF nak buat freebies untuk follower.. hehehehe.. so, kalau ada yang nak, boleh la komen atau pm NF di fb. haa.., tahu tak, dalam sehari ni sahaja, blog NF dah direview sebanyak 90 kali.. yup.. kiranya, ada orang dah bukak blog NF 90 KALI.! tak sampai malam lagi. dan ini adalah nombor yang paling besar dalam sehari NF dapat.. sekejap, bukan sehari, tetapi SETENGAH HARI... ! fuhhh.. terima kasih buat pembaca-pembaca blog NF yang sentiasa melihat dan mendengar segala leteran NF. hahahahha.. jadi NF dah buat keputusan untuk membuka satu peluang untuk memberikan ........

3 header yang cute secara percuma!

A

B

korang boleh buat pilihan nak gambar A atau B. ayat aku boleh tukar.. ^^

selamat berpuasa. !






0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Design and menjadi. !
  • Bayi sebesar 2cm hidup. Masyaallah
  • Esok nak Latihan Industri
  • Set katil baru
  • Misteri kerajaan iblis di BERMUDA
  • kisah jin yang memeluk islam.
  • makhluk sebelum jin dan manusia
  • Kenapa Runningman disukai ramai
  • Freebies Assalamualaikum post
  • Runningman

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome