C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Design and menjadi. !
Sunday, 7 July 2013 • 08:26 • 0 BURUNG MERPATI
raya belum tiba, puasa belum menjelma tapi aku dah ada baju raya. haaa.. asalnya aku and family nak tempah, so beli la kain awal-awal.. and tetibe terdetik hati mak aku nak buat baju untuk aku ikut design ini..

tapi mak aku ubah sikit, dapat la macam ni.. ^^


then ada lagi baju.., ini dia..


yang dekat bawah ni pulak, adalah tema colour tahun ni family aku buat...


dan ini pula jubah yang aku aku ubah sikit.. cantik kan... kain dia pun sedap.. suka sangat aku.. rasa macam sejuk je.. dah lama dah aku tak pakai kain jenis ni. hahahhaa..

so.. nantikan pemakaian aku pada hari raya nanti.. aku malas nak pakai , tunjuk dekat korang, nanti ada yang tangkap cintan dengan aku. hahahaha... nak tahu macam mana rupa aku nanti.., TUNGGUUU...




0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Bayi sebesar 2cm hidup. Masyaallah
  • Esok nak Latihan Industri
  • Set katil baru
  • Misteri kerajaan iblis di BERMUDA
  • kisah jin yang memeluk islam.
  • makhluk sebelum jin dan manusia
  • Kenapa Runningman disukai ramai
  • Freebies Assalamualaikum post
  • Runningman
  • Pedang Sultan Salahuddin Al-Ayubi

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome