C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Cara kira berat blog
Sunday, 14 July 2013 • 01:15 • 0 BURUNG MERPATI
apa khabar semua.. hari ni korang perasan tak, yang NF dah tambah satu site untuk freebies.. hehehe.. cuba tengok kat atas tu. hehehe.. so, for those yang nak barang free untuk blog, boleh la amik dekat situ okay.. dengan syarat, kena la review atau letakkan credit blog NF ni.. iyelah.. kita susah payah buat, takkan awak-awak dekat sana tu nak ambil free tanpa letak nama kami ni.. alaa.. senang je.. korang post la satu cerita then buat 
P/S : header diatas ni adalah freebies yang disediakan oleh Nasya Farhana(NF) boleh la singgah..bestt.. cute comel dan cantik blog dia.. hehehehe. 
(over pulak NF kan.. hahaha)
 okay.. so, tadi, NF bukak blog Diya Ariana .. nama macam nama dalam cerita drama je. hehehe. sedap adik oooi.. hehehe.., then ada la terbaca tentang cara untuk kira berat blog. dan ni adalah result blog NF.

NF punya 78%.. korang?? hehe.. boleh 
klik sini

p/s : apa pandangan korang dengan langsir blog NF..? okay tak?? ^^


0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • New look .
  • Design and menjadi. !
  • Bayi sebesar 2cm hidup. Masyaallah
  • Esok nak Latihan Industri
  • Set katil baru
  • Misteri kerajaan iblis di BERMUDA
  • kisah jin yang memeluk islam.
  • makhluk sebelum jin dan manusia
  • Kenapa Runningman disukai ramai
  • Freebies Assalamualaikum post

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome