C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Set katil baru
Saturday, 15 June 2013 • 18:20 • 0 BURUNG MERPATI
korang suka tak kalau dapat set perabot macam ni?

atau macam ni.

paling best, macam ni

tapi walaupun bilik aku tak cat lagi.. aku nak kata, yang aku dah dapat set tidur baru. hehehehe..

dari set ini.., yang aku jumpa, aku letakkan di bilik aku..


okay ignorekan beg and baju yang berlambak tu. hahaha..


ruang ni agak kosong. mungkin nanti aku akan tacap atau tambah dengan apa-apa design.. ^^


banyak gambar yang korang tengok tu, mak aku yang buat.. bukan lukisan, tapi jahitan taw.. 






0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Misteri kerajaan iblis di BERMUDA
  • kisah jin yang memeluk islam.
  • makhluk sebelum jin dan manusia
  • Kenapa Runningman disukai ramai
  • Freebies Assalamualaikum post
  • Runningman
  • Pedang Sultan Salahuddin Al-Ayubi
  • Bahana Pink
  • Re-edit
  • Cara untuk tukar theme file dekstop

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome