C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Runningman
Wednesday, 5 June 2013 • 20:47 • 0 BURUNG MERPATI
jeng jen jeng.. blog aku dah berwajah baru. hahaha.. kali ini dengan tema runningman. sukeeee.. ^^ any way, dalam runningman ni, aku paling suka watak kim jong kook aka Sparta aka Commander. haaa.. dengar pun macam kuat ke kim jong kook (KJK) ni kan.. hahaha.. memang tak dapat aku akui ( cehh. bajet ayat bm baku ...) KJK ni memang kuat.. paling nampak obvious dia kuat adalah time ada guest iaitu 2 orang pemain baseball datang . time tu, bayangkan KJK berlawan untuk tarik nametag pemain baseball tu.. 


haaa.. so, apa pula karakter runningman yang korang minat?? 



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Pedang Sultan Salahuddin Al-Ayubi
  • Bahana Pink
  • Re-edit
  • Cara untuk tukar theme file dekstop
  • new desktop theme
  • Dunia Sekarang.. Makin
  • Persahabatan Terindah part 1
  • 1000 JIWA 1 HATI
  • Rindu Kalian.. :'(
  • WORDLESS SUNDAY

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome