C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Kenapa Runningman disukai ramai
Saturday, 8 June 2013 • 03:42 • 0 BURUNG MERPATI


Haa.., time hujan2 macam ni, aku tibe2 datang idea nak post pasal runningman.. kalau korang nak tahu, aku ni nak dikatakan peminat tegar tu takde la sangat, tapi kalau aku sedih ke, kalau aku marah ke, aku tengok cerita runningman ni, terus ketawa .. sebab kelakar sangat. aku ni pulak, susah nak ketawa berbunyi kalau tak lawak.. SERIUSSSS okay.. bagi aku, konsep yang diketengahkan dalam runningman ni amat lah different dari other tv show.. sebab apa??

1) Mereka tidak memakai skrip untuk show ni, jadi kita tak dapat jangka apa yang mereka akan buat. kadang2 ada aksi spontan mereka yang mengelikan hati aku..

2) Setiap seorang dari mereka mempunyai gelaran dan kerenah tersendiri. contoh
- HAHA ( HA DONG HOON) = lebih dikenali sebagai penguin ( kerana artis lelaki paling pendek dalam runningman),juga dikenali as HARORO( sebab dy pernah berimej seperti pororo) pengkhianat, ada hubungan HYUNG-DONGSENG dengan kim jong kook sebab mereka dah lama kenal rapat.
- SUK JIN = dikenali sebagai IMPALA HYUNG. paling tua dalam runningman ( kira paling senior la), pengkhianat, ada hubungan FEEL CHOK CROSS dengan lee gwang soo.dikatakan Flower Suk Jin kerana rapat dengan yoo jaesuk
- LEE GWANG SOO = dikenali sebagai zirafah sebab ketinggian yang melampau. hahahaa.. pengkhianat yang ketiga. Selalu dibuli oleh kim jong kook dan Ji hyo.
- KIM JONG KOOK = dikenali sebagai Tiger, Commander Jong Kook, Sparta... ( banyak kan nickname dy).. tak diakui memang kuat pun dy ni.. 
- SONG JI HYO = dikenali as kucing, Ace Ji Hyo. Mempunyai kisah 'percintaan' antara dia dan Gary.dilabelkan sebagai seseorang yang suka menyumpah.( kira mcam cakap benda kesat laa)
- GARY = dikenali sebagai monyet, sebab ekspresi wajah dy sama je everytime tgkp gmbar. 
- YOO JAE SUK = Mc utama.., kire dy macam ketua la.. dikenali as Grasshopper sebab mata dia yang macam belalang if dy bukak spek. 

3) Setiap minggu akan ada artis jemputan , dan kita dapat mengenali artis kesayangan kita dengan lebih dekat lagi, kerana hampir semua artis jemputan menunjukkan perangai sebenar mereka di sini.

4) Tidak fake. dan tidak membosankan.. anda tak aan rugi kalau menonton.. 
tak percaya, cuba tengok episod ini, kemudian anda berikan pendapat anda.
percayalah, korang akan ketagih nak tengok. sebab kelakar.. 

http://www.kshownow.net/2013/05/running-man-episode-146-english-subs.html

Labels:



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Freebies Assalamualaikum post
  • Runningman
  • Pedang Sultan Salahuddin Al-Ayubi
  • Bahana Pink
  • Re-edit
  • Cara untuk tukar theme file dekstop
  • new desktop theme
  • Dunia Sekarang.. Makin
  • Persahabatan Terindah part 1
  • 1000 JIWA 1 HATI

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome