C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Bahana Pink
Saturday, 1 June 2013 • 03:08 • 0 BURUNG MERPATI
dalam minggu ni.. sudah dua blog yang sya dah re - edit balik.. haaa.. sya bukan nya pandai nak mereka-reka macam blogger muda yang lain.. sya sekadar mengubah sedikit blogskin yang sya lihat dan menambah mana yang aku rasa cantik. macam blog dekat bawah ni.
aku tukar header and tambah gambr yang bertemakan paris. sepeti yang diminta oleh pemilik blog iu sendiri.. jadi upah yang aku kenakan lebih rendah dari blogger yang lain.. berapa? rm5 jer.. 







Haa.. yang bawah ni.., aku nak kongsi dengan korang satu rahsia kecantikan. produk ni amat berkesan .. nak tahu apa dy..


dekat bawah ini adalah beberapa pelanggan yang mengakui keberkesanan produk ini. malahan budak-budak kecik pun boleh guna. produk ni tidak mengandungi bahan kimia langsung.. kerana ramuan nya Terdiri daripada ramuan-ramuan hebat semulajadi seperti bunga-bungaan, tumbuhan semulajadi, rempah & serta Air Zam-zam, Air 30 Juzu & Air bacaan Ayat AlQuran. 

 jangan lupa untuk like okay. kami pun sedang buat promosi. di mana anda hanya perlu  buat 3 langah yang mudah sahaja.. LIKE, TAG dan SHARE.. mudah je kan?? ^^

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Re-edit
  • Cara untuk tukar theme file dekstop
  • new desktop theme
  • Dunia Sekarang.. Makin
  • Persahabatan Terindah part 1
  • 1000 JIWA 1 HATI
  • Rindu Kalian.. :'(
  • WORDLESS SUNDAY
  • DOODLES BLOGGER FAMOUS
  • BILIK PALING CANTIK

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome