C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
new desktop theme
Wednesday, 15 May 2013 • 04:44 • 3 BURUNG MERPATI
okay. simple words.. finally.. alhadulillah.. berjaya akhirnya.. heheheh.. nak seribu daya, tak nak seribu dalih.. disebabkan aku berminat.. so aku try jugak google mencari dan belajar. and this is what i got.!
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

.


hehehe.. suke sgt.. rupenye banyak yang aku dah tertinggal since aku start ambil diploma ni.. hahahha.. pencetus kepada keinginan aku nak buat ini adalah dari MINADREAMLOVER
THANK YOU DEAR. hahaha.. semua ni boleh dapat dengan google.. tapi penat jugak la nak mencari. kalau nak aku ajar, korang kene comment dulu.. ( test market...) hehehee..

assalamualaikum..
p/s : aku sedang busy dengan kedai baru aku.. so, minta sorry sebab jarang mengupdate blog aku. ^^ tak lama lagi, aku akan join sponsor satu giveaway ni.. TUNGGGUUU..! ^^

Labels:



3 Comments:

Blogger Mysara Ab Rahman said...

comelnyer! i love pink! please bgtau cara dye..hehe

btw, lagu ur blog comel la..pe tjuk n sape pnyanyi?

15 May 2013 at 05:31  
Blogger Ridzwan Mohamed said...

pergh semua bermisai ek

15 May 2013 at 08:09  
Blogger ♬ bunga sakura ♬ said...

Ridwan Mohamed : saje je letak mustache..sama theme sikit. ^^
Mysara Ab Rahman : nanti saya letak ye.. ^^ lagu tu adalah dari nicky tirta feat vanessa angel- indah cintaku.

15 May 2013 at 11:13  

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Dunia Sekarang.. Makin
  • Persahabatan Terindah part 1
  • 1000 JIWA 1 HATI
  • Rindu Kalian.. :'(
  • WORDLESS SUNDAY
  • DOODLES BLOGGER FAMOUS
  • BILIK PALING CANTIK
  • KHAS UNTUK PESERTA CONTEST SOME TIPS FOR SOMETHING...
  • Speacial GiVeAway By Aiman
  • Tips untuk tingkatkan kelajuan broadband.

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome