C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
1000 JIWA 1 HATI
Monday, 7 January 2013 • 03:42 • 0 BURUNG MERPATI

HEMO HEMO HEMO.. post ni sya dah lama nak post sejak hari tahun baru lagi.. sorry sebab baru nak post.. tambah-tambah sya kena masuk wad sebab disyaki apendiks.. last2 sya rupanya terkena jangkitan virus di perut and keracunan makanan... dah byk kali sya kena dalam stahun ni.. hehehe.. nak wat camne., sya jenis makan je sume. tak de pantang.. huhuhuhu.. haa.., time malam tahun baru, sya pergi ke masjid negeri taw. bersama-sama JPKK lagi tu.. hebat. sya jumpa kak wardina, edcoustic.. best.. ya allah.. sya harap tahun akan datang, akan lagi gempak.. pelbagai input yang sya dapat taw.. sebenarnya, program ni under ABJZ(Anda Bijak Jauhi Zina).. okay2.. sampai sini dulu sya taip k. tangan sya dah sakit sebab menaip panjang2.. al maklumlah, sya still patient lagi ni.. tak dismiss lagi dari wad. doakan sya sihat kembali ye..

P/S : Cerita setia hujung nyawa ni best.. siapa ada lagu soundtrack dy?? nak..



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Rindu Kalian.. :'(
  • WORDLESS SUNDAY
  • DOODLES BLOGGER FAMOUS
  • BILIK PALING CANTIK
  • KHAS UNTUK PESERTA CONTEST SOME TIPS FOR SOMETHING...
  • Speacial GiVeAway By Aiman
  • Tips untuk tingkatkan kelajuan broadband.
  • Blog baru edit
  • Segmen :Mari Berhijab
  • KAHWIN

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome