C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Vintage?
Monday, 4 June 2012 • 05:39 • 0 BURUNG MERPATI
ASSALAMUALAIKUM

No Chizz.

hye semua. sya kebosanan ni.. huhu.. sebab sya duduk je di rumah. tak tahu nak buat ape. Esok baru bercadang nak balik kg dekat kelantan.. wow.. hahahahaha... baju semua tak packing lagi taw.  seminggu duduk sana. Taktahu macam mana nanti. okay2. sya tak nak cakap pasal kerisauan sya dekat kelantan nanti. hehe.., sya nak kongsi dengan korang k., traffic sya semakin hari semakin naik taw,.. hehe.. tak pecaya?

nampak tak sikit2..?? hehehe... okay la tu.. tapi yang tak best nye, follower sya sikit je. tak naik2.. macam2 cara sya dah gunakan. ada masalah ke dengan blog sya sampai tak ada orang follow. sya follow orang banyak taw. dorang pun ada yang kata, i will follow u back time promote blog dorang.. hurmm. manusia kan., lain di mulut lain di hati.. sya tak nak tuduh sape2.. yang penting., blog ini adalah tempat sya berkongsi kegembiraan dan kesedihan. heehehe.. tak kisah pun kalau follower kurang.,  part yang best kalau berblog ni, kadang2 dorang ada wat GA( Giveaway). sya paling suka kalau ada bagi rantai vintage atau topup. hahaha.. ok la. sampai sini je sya nak cakap ok.. t kalau ada masa , sya akan kongsi lagi dengan korang ok? salam..





0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Exclusive Giveaway By Cik Bunny
  • Random Giveaway By Cik Fie
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • GA dari akmarwati.com
  • Middle Of The Year GA by Izzah & Amira.
  • Follower ke 777
  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • LOMO WAVE DARI Miraa dan Amer Corner
  • 1st Giveaway by Hayati I
  • pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome