C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Follower ke 777
Sunday, 3 June 2012 • 01:53 • 0 BURUNG MERPATI
ASSALAMUALAIKUM

jawab2.. hehehee. apa khabar u olls. sayang kamu semua. terima kasih sya ucapkan sebab korang ada jugak baca blog sya. toce2.. hehehehe.. hari ni sya bukak blog, then ada pulak 1 comment.. actually comment ni dh ada dekat blog sya dah dekat 2 ari loo.. and guess what...,


ok.., ayat yang lain kalau tak nampak pun tak apa.. yan penting.. nampak tak LUCKY FOLLOWER 777 (KISAH BUNGA SAKURA).. hehehehhe
toce2.. so.., tak caya jugak.?? KLIK SINI..
tu je nak kongsi dengan korang.. APA..?? ada tak puas hati dengan post sya kali ni.?? aiiyoo. peduli ape., ni blog sya., nama pun kisah bunga sakura., so., biaq pi kat ceq la. hehehehe.. 
assalamualaikum




0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • LOMO WAVE DARI Miraa dan Amer Corner
  • 1st Giveaway by Hayati I
  • pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN
  • Siapa Dapat.??
  • karikatur lukisan hari nakbar..
  • HARI NAKBAR
  • aPA HUBUNGKAIT ISLAM DAN TASIK GALILEE?? BUKTI KEB...
  • SURAT BUAT SERI DATIN ROSMAH. WAJIB BACA
  • K O M A

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome