C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Blog baru edit
Wednesday, 13 June 2012 • 04:20 • 0 BURUNG MERPATI


hye semua.. hahah.. semalam sya tak dapat tido taw. kebosanan yang amat. call bf pun, satu jam je free.. hahaha. so, dari pukul 2 tu, sya tak tahu nak buat apa.. sebab itu sya amik  keputusan nak edit blog sya yg kedua tu. hehehee.. akhirnya.., berjaya taw.. sya terlupa nak amik gambar before blog tu diubah.., jadi cume ada selepas blog tu diubah je. hahahahaha..nak tengok.??


hehehe.. ok tak..?? kalo tak caya.., korang boleh klik dekat gambar tu untuk terus tengok 2nd blog sya. hehehe.. 
nama blog ni sya nama kan., La ChaTa.. sebab nape.?? sya amik first single lagu kumpulan kpop f(x) . hahaha. lagu La ChaTa.. sempenan first blog yang diedit oleh sya.. hehehe..

ok la. sampai sini je sya nak kongsi ok. n mintak tolong korang kalo dah baca tu, tolong la klik donate tu ye. kesian saya.. dan follow la kalo anda semua nak taw apa laagi yang saya nak cerita.. 
hehehe... satu lagi.., jom join contest saya ea..??? 


salam..



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Segmen :Mari Berhijab
  • KAHWIN
  • Pemenang Tips For Something
  • CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG
  • Vintage?
  • Exclusive Giveaway By Cik Bunny
  • Random Giveaway By Cik Fie
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • GA dari akmarwati.com
  • Middle Of The Year GA by Izzah & Amira.

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome