C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
BILIK PALING CANTIK
Saturday, 16 June 2012 • 04:47 • 0 BURUNG MERPATI

✿ Pink Blood ✿

first KLIK SINI .. terima kasih..so,hari ini sya rasa bosan sangat.. so, sya pun start la nak meng google. sya tulis BILIK PINK.. dah tekan..?  .. terima kasih.. so sya pun ter fikir nak buat satu post tentang bilik idaman sya. okay, sya memang dah 19 tahun. tapi warna pink nak jugak ada dalam diri sya. hehehe.. banyak taw gambar .. comel and cute. nampak girlish.. hehee....JOM TENGOK.. 

Prikbordfoto's           

yang ni macam ala-ala barbie gitu kan.???

Facebook

yang in soft sikit pink dy..

yang ini cukup untuk budak kecil. PRINCESS gitu.

mana bilik pilihan sya ni..hehehe
v
v
v
v
hah.. ni ok tak?

yang ini pun cantik..
 Design | Facebook from facebook.com | FASHIOLISTA | love your style!

aishh.. banyak sangat pilihan. hahahaa.. so apa kata korang je yang tolong sya kumpul duit untuk buat macam gambar di atas k.? macam mana.?? KLIK SINI. terima kasih







Anda ada tips menarik.?? apa kata kongsi dengan sya., SINGGAH SINI
ada band yang akan buat konsert percuma . Nak tiket? JOM TENGOK


0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • KHAS UNTUK PESERTA CONTEST SOME TIPS FOR SOMETHING...
  • Speacial GiVeAway By Aiman
  • Tips untuk tingkatkan kelajuan broadband.
  • Blog baru edit
  • Segmen :Mari Berhijab
  • KAHWIN
  • Pemenang Tips For Something
  • CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG
  • Vintage?
  • Exclusive Giveaway By Cik Bunny

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome