C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
Siapa Dapat.??
Friday, 25 May 2012 • 22:09 • 1 BURUNG MERPATI
ASSALAMUALAIKUM..

hye syg2 ku dan rakan-rakan yang mengenali diri ini.. hehheehe.. Hari ini sya nak kongsi satu berita gembira dengan korang. Japp.., bukan satu tetapi DUA..! heeheh.. ok.., 21 may lepas, results final exam politeknik shah alam dah keluar.. JENG JENG JENG...
apa kah yang terjadi.?? hahaha.. sya semalaman dari pukul 12.05 am sampai ke pukul 2 am, then tdo kejap.. then open balik pukul 10 am., still tak boleh access laman web dorang... huhuhu...  dah tu, lepas boleh access, results kena tahan lak.. sedih oo.., sya pun call politeknik, dalam pukul 12 tgah hari, sya open balik and terkeluar la results sya.. hehehe... NAK TENGOK..??? 


 HEHEHEH....  nampak tak..??  pointer nye tu xusah ditanye berapa la. hehehe.. tapi sya bersyukur sebab dapat pointer yang dapat membawa sya ke DEKAN.. amin.. so, papa sya dah janji kalau sya dapat dekan, dia nak belikan sya blackberry.. jadi, JENG JENG JENG....


hari tu sya dapat tahu results, hari tu jugak papa ambil blackberry dekat kawan dia. sebenarnye, papa dah booking dah awal2.. papa tanye, sya nak warna ape... disebabkan family sya sema pakai warna hitam, sya pilih warna putih. Nampak tak kelainan disitu.?? heheehe...  blackberry curve je.. kalau sya dapat dekan lagi untuk sem depan, sya nak request apa ye.?? kite tunggu........


1 Comments:

Blogger Hanis Farhana said...

wah best nya !
Tahnia ye ! :)

26 May 2012 at 04:31  

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • karikatur lukisan hari nakbar..
  • HARI NAKBAR
  • aPA HUBUNGKAIT ISLAM DAN TASIK GALILEE?? BUKTI KEB...
  • SURAT BUAT SERI DATIN ROSMAH. WAJIB BACA
  • K O M A
  • berat blog sya
  • BIGGEST LOSER
  • CUTI SEKOLAH BERSAMA DIYANA DAZLAN
  • Bosan

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome