C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN
Wednesday, 30 May 2012 • 03:03 • 4 BURUNG MERPATI
ASSALAMUALAIKUM..

hehe.. sya rasa boring sgt hari ni.. ingt nak join mana blog contest.. sebab sya perlukan duit.. untuk top up.. tapi kebanyakannya, byk bagi hadiah topup untuk top referral je. sya tak adalah famous mana pun. jadi niat nk join pun terbatal.. ingat nak bagi ramaikan dulu follower baru join. okey tak.? hehe.. so sya nak join blog ni..


senang je syarat dia.. hahaha.. kalau nak taw lebih lanjut, kena la KLIK dekat banner tuh ok.. ^^.

ASSALAMUALAIKUM..

P/S: nama saya Fatin Nasyabillah Farhana.. ^^







4 Comments:

Blogger eintan nurfuzie said...

thnks join...tahniah sebab terpilih menjadi lucky follower cik en yg ke 77
http://www.nurfuzie.com/2012/05/lucky-follower-no-777-kisah-bunga.html

30 May 2012 at 21:52  
Blogger eintan nurfuzie said...

adik..akak xdpt listkan adik dalam bloglist akak..xtau npe..mybe ada setting adik yg buat blog xleh updatekan blog adik...

3 June 2012 at 21:17  
Blogger ♬ bunga sakura ♬ said...

kak ein., cube kak ein try sekali lagi boleh tak? sebab sya change blogskin semalam. http://ilovemyselfforever-nasya.blogspot.com

4 June 2012 at 00:41  
Blogger ATIQAH said...

dari segmen sama :)

4 June 2012 at 01:46  

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • Siapa Dapat.??
  • karikatur lukisan hari nakbar..
  • HARI NAKBAR
  • aPA HUBUNGKAIT ISLAM DAN TASIK GALILEE?? BUKTI KEB...
  • SURAT BUAT SERI DATIN ROSMAH. WAJIB BACA
  • K O M A
  • berat blog sya
  • BIGGEST LOSER
  • CUTI SEKOLAH BERSAMA DIYANA DAZLAN
  • Bosan

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome