C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
HARI NAKBAR
Monday, 14 May 2012 • 20:28 • 0 BURUNG MERPATI
ASSALAMUALAIKUM...

Hye guys.., ok.. semalam sya tengok kat facebook., ramai tukar dp. sya pelik sebab ada gambar macam ni..



so sya search kat google.. and sya baru tahu rupe-rupenye gambar ini semua ada kaitan dengan memperingati hari NAKBAR iatu pada 15 MAY 1948.. dimana hari penduduk palestin telah diusir dan mereka menjalani mogok lapar.. masyallah... so, sya tak nak explain lebih, takut salah info yang sya beri, jadi., ni KLIK SINI untuk tahu lebih lanjut.. kalau korang dah baca and nak sokong juga HARI NAKBAR dengan meletakkan DP macam dalam gambar diatas.., ini sya ada beberapa jenis gambarnye..

                     Wardah Syuhada



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • aPA HUBUNGKAIT ISLAM DAN TASIK GALILEE?? BUKTI KEB...
  • SURAT BUAT SERI DATIN ROSMAH. WAJIB BACA
  • K O M A
  • berat blog sya
  • BIGGEST LOSER
  • CUTI SEKOLAH BERSAMA DIYANA DAZLAN
  • Bosan

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome