C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
1st Giveaway by Hayati I
Wednesday, 30 May 2012 • 03:25 • 1 BURUNG MERPATI






Syarat-syarat :

1. Para bloggers yang nak join GA ni mesti buat satu post yang bertitle kan '1st Giveaway by Hayati I.'
2. Wajib follow blog Hayati I. dan like page Hayati I.
3. Wajib like dan follow sponser*akan dicheck*
4. Tag 3 orang bloggers *pastikan mereka tahu dan ada hadiah untuk top referral*
5. Lekatkan banner buruk kat atas tu dalam entry korang dan linkkan terus ke entry ini
6. Tekan sini , sini , sini , sini dan sini *tunggu habis loading baru tekan [x]*
7. Kalau dah siap semua , letak link entry korang kat comment ENTRY ni.Kalau dekat entry lain atau kat shoutbox , penyertaan korang takkan dilayan :)*kejam*

Labels:



1 Comments:

Blogger Nurul Hayati said...

thanks join . gudluck ye ;)

30 May 2012 at 04:16  

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN
  • Siapa Dapat.??
  • karikatur lukisan hari nakbar..
  • HARI NAKBAR
  • aPA HUBUNGKAIT ISLAM DAN TASIK GALILEE?? BUKTI KEB...
  • SURAT BUAT SERI DATIN ROSMAH. WAJIB BACA
  • K O M A
  • berat blog sya
  • BIGGEST LOSER
  • CUTI SEKOLAH BERSAMA DIYANA DAZLAN

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome