C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
K O M A
Sunday, 5 February 2012 • 19:40 • 0 BURUNG MERPATI
ASSALAMUALAIKUM

sya nak minta sorry pasal dah lama tak update blog ni. sya rasa macam takde idea nak tulis apa.. huhuhu.. arini sya dapat satu berita., kawan sya masa kat sekolah menengah dulu.., dy accident langgar lari.. sekarang ni., dy tengah koma kat hospital perak. sementara bf dy dah meninggal dunia dah.. innaillahiwainnahirrajiun.. kawan sya ni budak matrikulasi pulau pinang., dalam masa lagi 2 bulan je lagi.., dy nak habis pengajian dy kat matrik.. sya arap sngat dy dapat sedarkan diri dy. sya tak bersedia lagi untk kehilangan dy. walaupun sya tak rapat ngan dy., tapi sya selalu kacau dy.. dy seorang yg pendiam tapi hati dy baik sgt.. sya arap sesiapa yang baca artikel sya ni., tolong doakan dy supaya cepat sedar.. dan sembuh.. tolong. sya mohon jasa baik korang..









Labels:



0 Comments:

Post a Comment

Thank you sebab baca. Tinggalkan jejak anda di cbox saya selepas anda follow saya. ^^



PASTFUTURE
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • berat blog sya
  • BIGGEST LOSER
  • CUTI SEKOLAH BERSAMA DIYANA DAZLAN
  • Bosan

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome