C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FREEBIES
90 an hits menggamit kenangan
Thursday, 3 March 2016 • 06:17 • 0 BURUNG MERPATI

Aku dah lama tak bukak blog ni kan? hahahaha.. alang alang ada masa, aku tetiba rasa macam nak dengar lagu lagu lama .. zaman orang putih dulu .. siapa yang lahir tahun 90 an tahu la maksud aku.. Tetiba rasa rindu zaman kecik kecik dulu.. sekarang aku dah umur 23 tahun ni. Siapa yang kenal nsync, backstreet boys, westlife, blue, son of four , mesti korang tahu lagu hits and siapa kumpulan yang aku maksudkan ni..  okay la, aku nak layan lagu lagu ni.. choowww

0 Orang Mengomel
Crazy Fan;



HAI. ASSALAMUALAIKUM. Simple girl that known as Nasya Ahmad.Be a runningman's fan since 2011.Love the show.Also kpop lover. Follow me if you love to become crazy like me.

Be My Crazy Partner



OFFICIAL STICKER


BLOG ARCHIVE;


  • 90 an hits menggamit kenangan
  • New Semester in Universiti Malaya
  • Drama Review : Birth of Beauty
  • Diet Tips Kpop
  • SUPER DUPER TERIMA KASIH!!!
  • Majlis Ijab Kabul Fizo Omar & Owner Fareeda, Mawar...
  • EXO & NU'EST
  • Keputusan Mini Giveaway Nasya Farhana and Friends
  • Mini Giveaway by Nasya Farhana and Friends
  • Review Dyranin Spray Rose

  • Credits more;

    Edit :N.Afiqah
    Re-Edit :Nasya
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome